Ziua de naștere a lui Adi

Excursia din Mangalia
18 septembrie 2023
Tabăra de Engleză
18 septembrie 2023
Excursia din Mangalia
18 septembrie 2023
Tabăra de Engleză
18 septembrie 2023

Ziua de naștere a lui Adi

Ziua de naștere a lui Adi a avut loc în timp ce ne aflam în Mangalia, așa că în acea zi , el a fost cel care a decis ce mâncăm și activitățile din ziua respectivă! El a ales supă Taco ,iar niște prieteni locali ne-au oferit niște condimente de taco și ne-au pus la dispoziție un cuptor pentru a coace o pâine din făină de porumb. Am reușit să-i îndeplinim dorința!

Adi nu a vrut să petreacă ziua la plajă, așa că am petrecut ziua relaxându-ne și jucându-ne jocuri cu apă care au culminat într-o mare bătaie cu apă, în care am folosit pistoale cu apă și baloane umplute cu apă. Mai târziu în aceeași zi, Adi s-a răzgândit în privința mersului la plajă și am sfârșit prin a avea un timp extraordinar sărind peste valuri, ne-am dat pe plăcile de surf, până la apusul soarelui, după care ne-am întors înapoi la locul de cazare.

În acea seară am mâncat înghețată și am vizionat un film (cu ajutorul proiectorului pentru ca toată lumea să poată vedea).

Nu a fost o zi de naștere traditională, dar a fost cu siguranță una memorabilă și cu siguranță ne-am bucurat de ziua pe care Adi și-a imaginat-o pentru noi. La mulți ani , Adi! Îți dorim ca toate visele să ți se îndeplinească!

Adi’s Birthday

Adi’s birthday occurred while we were in Mangalia, so he got to decide our food and activities for the day! He chose Taco soup and with the help of our local friends who had taco seasoning and an oven to bake the cornbread, we made his wish come true!

Adi didn’t want to spend the day at the beach, so instead we spent the day relaxing and playing water games that ended in a huge water fight with water guns and water balloons. Later in the day, he changed his mind about the beach and we ended up having the best time jumping waves and riding the boogie boards until the sun set and it was time to head back.

The evening was capped off with ice-cream and a movie (with the help of a projector so everyone could see).

It wasn’t a traditional birthday, but it was certainly a memorable one and we definitely enjoyed the day Adi dreamed up for us. Happy Birthday, Adi! May all your dreams come true!

Comments are closed.

Ziua de naștere a lui Adi
Utilizăm cookie-urile pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă vei continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit și acceptați aceste cookie-uri.