Excursia din Mangalia

Activități de vară
18 septembrie 2023
Ziua de naștere a lui Adi
18 septembrie 2023
Activități de vară
18 septembrie 2023
Ziua de naștere a lui Adi
18 septembrie 2023

Excursia din Mangalia

Recompensa pentru munca depusă în timpul anului și pentru acumularea unui număr necesar de puncte este o excursie specială de vară. Acest an, 6 dintre beneficiarii Centrului de zi au avut privilegiul de a merge într-o excursie în Mangalia pentru a se bucura de Marea Neagră. A fost pentru prima dată când am cumpărat bilete la cușetă și a fost ca și cum am fi dat o petrecere în pijamale în tren. Acest lucru a făcut călătoria mult mai plăcută, astfel că am ajuns destul de odihniți și am fost gata de distracție încă din prima zi!

În timpul săptămânii ne-am bucurat de plajă, am fost în Parcul de Aventuri, în Parcul Acvatic, la un spectacol cu delfini în Constanța, ne-am dat de mai multe ori cu barca, ne-am bătut cu apă, ne-am dat pe tot felul de mașinării din parcul de distracții, am mâncat multă mâncare bună și am avut parte de multe alte bunătăți.

De asemenea, alături de noi au fost și câțiva voluntari, care ne-au însoțit și care au făcut ca această călătorie să fie și mai plăcută.

Ne-am distrat așa de mult, încât copiii nu au mai vrut să plece!

Copiii sunt mai motivați acum ca niciodată să muncească mult pentru o nouă aventură!

Mangalia Excursion

The reward for working hard all year and earning the required points is a special summer excursion. This year, 6 of the kids were privileged to take the trip to Mangalia to enjoy the Black Sea. For the first time, we took a sleeper car and it was like a slumber party on a train. It sure made the long train ride more enjoyable and we arrived rested enough to jump right into the fun!

During the week we enjoyed the beach, Adventure Park, Water Park, a dolphin show in Constanta, several boat rides, water fights, and carnival rides as well as lots of good food and special treats.

We also had exceptional volunteers (who were gifts from God) who joined us and made the trip even more enjoyable

We had so much fun; the kids didn’t want to leave!

The kids are more motivated than ever to work hard for our next adventure!

Comments are closed.

Excursia din Mangalia
Utilizăm cookie-urile pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă vei continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit și acceptați aceste cookie-uri.