Ziua de naștere a Ralucăi și a lui Sami

TASIS
5 mai 2023
Ziua de nastere a lui Bogdan
5 mai 2023
TASIS
5 mai 2023
Ziua de nastere a lui Bogdan
5 mai 2023
Ziua de naștere a Ralucăi și a lui Sami

Ziua de 8 martie este o zi specială pentru femeile din România, dar este o zi și mai specială pentru Raluca deoarece este ziua ei de naștere! Am sărbătorit cea de-a doisprezecea zi de naștere a Ralucăi împreună cu Sami (care a împlinit și el 12 ani), personalizând o zi după dorințele lor. Mâncarea mexicană a fost în meniu alături de câte un tort pentru fiecare sărbătorit. Raluca a ales un tort de căpșuni decorat asemenea unei cutii mari cu diferite feluri de bomboane, iar Sami a optat pentru un tort de înghețată Banana Split. Am adăugat niște jocuri, cântece și cadouri pentru a avea o zi minunată și de neuitat!
Suntem foarte mândrii de Raluca și de Sami deoarece sunt harnici, de ajutor, sociabili și amuzanți. Ei se descurcă foarte bine la școală și sunt printre primii elevi din clasa lor.

Raluca/Sami Birthday

March 8th is a special day for women in Romania, but it is particularly special for Raluca because it’s also her birthday! We celebrated Raluca’s 12th birthday along with Sami (who also turned 12) by customizing a day to their wishes. Mexican food was on the menu along with a cake for each of the birthday kids. Raluca choose a strawberry cake decorated to look like a big box of different kinds of candy and Sami opted for a Banana Split Ice-Cream cake. Add in some games, singing and presents to make a memorable and wonderful day!
We couldn’t be prouder of Raluca and Sami as they are hard-working, helpful, gregarious and fun to be around. They are doing well in school and are among the top students in their class.

Galerie

Comments are closed.

Ziua de naștere a Ralucăi și a lui Sami
Utilizăm cookie-urile pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă vei continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit și acceptați aceste cookie-uri.