Sărbătorirea zilei de naștere a lui Sebi

Sărbătorind ziua de naștere a Esterei și a Rebecăi
10 mai 2024
Vizită la Căminulpentru vârstnici “Trup și suflet”
10 mai 2024
Sărbătorind ziua de naștere a Esterei și a Rebecăi
10 mai 2024
Vizită la Căminulpentru vârstnici “Trup și suflet”
10 mai 2024

Sărbătorirea zilei de naștere a lui Sebi
Ziua de naștere a lui Sebi este în luna august, dar din cauza planurilor de călătorie din această vară, a trebuit să sărbătorim ziua lui de naștere mai devreme. Aceasta a fost o veste bună pentru Sebi, deoarece cadourile lui din acest an au fost lucruri necesare pentru pasiunea lui, pescuitul, pasiune pe care iubește să o practice căt mai des posibil!! A primit o jachetă noua care este perfectă pentru diminețile răcoroase de pescuit și o undiță nouă! A fost atât de entuziasmat de cadourile primite, că nici măcar nu și-a dorit un tort sau jocuri speciale cu ocazia sărbătoririi zilei lui de naștere. El a vrut doar mâncare bună, niște înghețată și cadourile lui! Așa că i-am îndeplinit dorința și el a fost încântat!
Cu toții apreciem agerimea lui Sebi, aptitudinile de rezolvare a problemelor și de negociere, dar în special, apreciem simțul umorului și talentul de a povesti. Când Sebi este în preajmă, va exista întotdeauna un moment de reflectare asupra unei probleme la care el lucrează pentru a o rezolva și multe râsete atunci când ne distrează cu o poveste despre o aventură din viața lui personală. Îi dorim lui Sebi o zi de naștere minunată și sperăm ca învățatul să devină noua lui pasiune!

Sebi’s Birthday Celebration
Sebi’s birthday is in August, but due to summer travel plans, we needed to celebrate his birthday early this year. This was especially appealing news to Sebi because his gifts this year were things he needed for his passion of fishing, which he enjoys doing as often as possible!! He received a new jacket that would be perfect for chilly mornings spent fishing and a new fishing pole!! He was over the moon with his gifts, so much that he didn’t even want a cake or special games for his birthday celebration. He just wanted good food, some ice-cream and his presents! So, we obliged and he was thrilled.
We all appreciate Sebi’s quick wit, problem-solving and negotiating skills, but most of all, we enjoy his humor and story-telling talents. When Sebi is around, there will always be a time of reflection over a problem he is working on solving and lots of laughter as he entertains us with a story of his real-life adventures. We wish Sebi a wonderful birthday and hope that learning will become his new passion!

Comments are closed.

Sărbătorirea zilei de naștere a lui Sebi
Utilizăm cookie-urile pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă vei continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit și acceptați aceste cookie-uri.