Sărbătorind zile de naștere

Ziua Îndrăgostiților
22 februarie 2021
Ziua de naștere a lui Bogdan
20 mai 2021
Ziua de 8 Martie a fost o zi importantă, nu doar pentru că este Ziua Internațională a Femeii, ci și ziua de naștere a Ralucăi. Așa că pe lângă toate darurile compuse din flori, ciocolată și cadourile făcute de mână, cu care toate doamnele au fost răsfățate, Raluca a fost copleșită cu dragoste și urări de bine din partea tuturor colegilor de la școală și de la centrul de zi.

Deoarece ziua de naștere a lui Sami e în 20 Martie, acesta a ales să-și sărbătorească ziua de naștere împreună cu Raluca și deoarece amândoi au împlinit 10 ani în această lună, a fost o idee bună. Am sărbătorit această zi specială cu mâncare delicioasă, punci și tort- fiecare și-a conceput propriul tort. Pe lângă jocurile amuzante, Raluca și Sami au primit cadouri : haine, încălțăminte și jucăriile pe care și le-au dorit.

Anul acesta Raluca și Sami au lucrat foarte mult , lucru evidențiat de notele lor bune și de laudele învățătoarei lor. Cei doi sunt copii cu adevărat prețuiți, care vor avea un viitor strălucit, datorită atitudinii lor exemplare.

Galerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games