Excursie la Mangalia și Marea Neagră

Ziua de naștere a băieților
7 septembrie 2021
Înapoi la școală cu elevi noi
19 ianuarie 2022
Evenimentul cel mai important al verii, a fost mult așteptata excursie la mare în Mangalia, județul Constanța, cu o oprire în București, capitala țării. Beneficiarii centrului de zi au muncit mult de-a lungul anului școlar pentru a aduna punctele necesare pentru excursia unde toată lumea a avut numeroase experințe „pentru prima dată”.
În București am vizitat Palatul Parlamentului unde am văzut multe lucruri frumoase și am învățat despre istoria clădirii…și după o oră de mers, am văzut doar 6% din clădire. Muzeul Simțurilor a fost un loc fantastic, plin de exponate a căror intenție este de a te uimi și de a-ți păcăli simțurile…scop care a fost atins cu succes. A fost o modalitate perfectă de a petrece ziua!
Restul zilelor din această excursie s-au derulat pe plaja Mării Negre, unde copiii s-au jucat și au adunat scoici. De asemenea au participat la un spectacol în cadrul Delfinariului din Constanța, s-au dat cu barca, au mers în Parcul Acvatic, apoi în Parcul de Aventuri, s-au bucurat de mâncarea bună din restaurante cât și de cea pregatită în apartamentul unde au locuit pe durata excursiei. Am avut de asemenea experiente unice cum ar fi : călăritul, vizita la Farul din Mangalia, ture cu mașinuțele din Parcul de Distracții și la final o invitație la grătar din partea familiei Anderson, unde a participat și grupul de tineret de la biserica lor. Am avut parte de o săptămână plină de distracție!

Galerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Free WordPress Themes, Free Android Games