Decembrie

Ziua de naștere a Robertei
3 aprilie 2020
Vizită din partea grupului TASIS
3 aprilie 2020
Luna Decembrie a fost o lună plină de evenimente pentru beneficiarii centrului de zi.
Ei au fost bucuroşi să primească şosete pline cu surprize amuzante, de Moş Nicolae.
Apoi aceștia au ajutat la pregătirea cadourilor pentru copiii orfani, cu nevoi speciale, care sunt instituţionalizaţi în orfelinatul din Municipiul Bistriţa. Beneficiarii noştri s-au asigurat ca fiecare copil să primească lucrurile de care are nevoie, cât ṣi dulciuri ṣi jucării, special alese pentru fiecare fată ṣi băiat.
Am avut plăcerea să primim vizita unei mici echipe de voluntare din Mallorca ,Spania, care au venit să ne ajute, timp de o săptămână, în lună Decembrie. Acestea au adus provizii pentru activitaţi de lucru manual ṣi ne-au ajutat cu organizarea Petrecerii de Crăciun. De asemenea,voluntarele au achiziţionat câte un set de îmbracăminte pentru școală, pentru fiecare copil beneficiar al centrului de zi. Donaţii din partea altor persoane sau grupuri, ne-au ajutat să dăruim câte o jucărie şi o pereche nouă de încălţăminte pentru fiecare copil. Au fost, de asemenea, ṣi alte surprize, cum ar fi o carte ṣi ṣosete pline de cadouri pentru fiecare beneficiar al centrului de zi. Pe lânga cadouri, Petrecerea de Crăciun a fost foarte distractivă, cu mâncare delicioasă ṣi momente speciale, care ne-au ajutat să ne aducem aminte de adevăratul motiv pentru care sărbătorim Crăciunul. A fost un Crăciun memorabil ṣi plăcut pentru toţi!
Luna Decembrie s-a terminat cu o Scenetă de Crăciun specială, pe care copiii au prezentat-o părinţilor, altor membrii ai familiei ṣi prietenilor. Toate repetiţiile ṣi munca depusă pentru a memora rolurile, au meritat. Copiii s-au descurcat foarte bine ṣi noi toţi am fost mândri de ei. După scenetă, au fost servite băuturi răcoritoare ṣi prăjituri ṣi fiecare familie a primit un card cadou de cumpărături pentru Crăciun.
Luna Decembrie a fost plină de multă dragoste ṣi bucurie, datorită tuturor lucrurilor cu care am fost binecuvântaţi, cât ṣi de oportunitatea de a dărui altora mai puţin norocoṣi.

Galerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games