Decembrie

Ziua Recunoștinței
22 februarie 2021
Ziua Îndrăgostiților
22 februarie 2021
Luna decembrie a fost din nou plină de activități și celebrări de sărbători.
Anul acesta am sărbătorit ziua de Moș Nicolae și cea de-a cincisprezecea zi de naștere a Robertei în aceeași zi, deoarece nu am putut sărbători ziua Robertei, din cauza carantinei din noiembrie. Așa că , pe lângă faptul că toată lumea a primit șosete pline cu daruri și jucării de la Moș Nicolae, cu toții ne-am bucurat de o masă specială, al cărei meniu a fost ales de către sărbătorită, jocuri , cadouri și un tort făcut conform dorințelor Robertei. I-a plăcut foarte mult, dar bine-nțeles , cine poate rezista unui tort acoperit cu jeleuri!? Nici unul dintre copiii noștri, cu siguranță!
Am sărbătorit Crăciunul printr-o petrecere minunată, care a inclus mâncare tradițională,compusă din lasagna, salată și desert, precum și discuții despre adevăratul înțeles al Crăciunului, jocuri , cadouri, șosete cu daruri și premii. Anul acesta am fost binecuvântați să avem mai mulți sponsori care au trimis cadouri pentru fiecare copil. Toată lumea a plecat acasă plin… cu burțile pline, cu inimile pline și cu pungi pline de cadouri.
Către finalul lunii decembrie, am susținut prima noastră scenetă de Crăciun on-line. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de covid-19, părinții și prietenii nu au putut să vină la centrul de zi, să-i vadă pe copii jucând în sceneta de Crăciun din acest an, așa că am interpretat live, pe facebook. Înainte de scenetă, emoțiile și tensiunea au atins cote maxime, dar sceneta a ieșit bine, iar părinții

Galerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Free WordPress Themes, Free Android Games