Sărbătorirea zilelor de naștere a lui Sami și a Ralucăi

Ziua Îndrăgostiților
19 mai 2022
1 aprilie- Ziua păcălelilor
20 mai 2022
Ziua Îndrăgostiților
19 mai 2022
1 aprilie- Ziua păcălelilor
20 mai 2022
Sărbătorirea zilelor de naștere a lui Sami și a Ralucăi

 

Ziua de 8 martie a fost o zi specială, însoțită de flori și ciocolată cu ocazia sărbătoririi Zilei Femeii, dar și de tort și cadouri cu ocazia sărbătoririi celei de-a unsprezecea zi de naștere a lui Sami și a Ralucăi!!
Sărbătoriții și-au planificat cu grijă fiecare detaliu al petrecerii lor, alegând felul torturilor și meniul pentru masa festivă, pe care ei au dorit să le împărtășească cu ceilalți. Mersul la cumpărături împreună pentru mâncare, haine și încălțăminte, a devenit, deasemenea o tradiție care este foarte apreciată.
Suntem atât de mândri de Raluca și Sami, pentru felul în care îi tratează și îi ajută pe ceilalți și pentru faptul că sunt foarte conștiincioși în munca lor de la școală. Și le apreciem simțul umorului și bucuria pe care o aduc în viețile noastre!

Birthday Celebration for Raluca and Sami

March 8th was a special day filled with flowers and chocolate in celebration of Women’s Day, but also cake and presents in celebration of Raluca and Sami’s 11th birthday!! The birthday celebrants carefully planned every detail of their celebration by selecting the type of cakes and lunch menu they wanted to share with the others. Going shopping together for the food, clothes and shoes has also become a tradition that is immensely enjoyed.
We are so proud of Raluca and Sami for the way they are kind and helpful to others and for how diligent they are in their schoolwork. And we appreciate the humor and joy they bring to our lives!

Galerie

Comments are closed.

Sărbătorirea zilelor de naștere a lui Sami și a Ralucăi
Utilizăm cookie-urile pentru a-ți asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă vei continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit și acceptați aceste cookie-uri.